Camping met hond De Waldsang

Camping met hond De Waldsang, Friesland, met honden speelplaats.

Camping met hond De Waldsang, een fantastische honden camping in Friesland. Deze behoort zeker tot de beste en leukste campings waar honden welkom zijn in Nederland. Met honden speelplaats, losloop gebied honden en douche voor je huisdier.
Voor een heerlijke vakantie met hond Nederland

ANWB Camping met hond banner

Omheinde chalets op camping met hond De Waldsang

Je kunt met je eigen kampeermiddel op deze unieke honden camping in Friesland verblijven maar je kunt ook een chalet met omheinde tuin op deze gezellige camping in Friesland huren. Voor een luxe vakantie met hond Friesland. Je kunt er ook een trekkershut of safaritent huren waar honden toegestaan zijn. Goedkoop kamperen met je hond is ook mogelijk bij deze honden camping. Ook voor een goedkope vakantie Friesland met hond en kinderen.

Waarom je kampeer vakantie met hond bij De Waldsang, Friesland boeken?

Geniet van een heerlijke vakantie met hond in Friesland op camping met hond De Waldsang. Het recreatiecentrum dat in Bakkeveen ligt heeft een groot aanbod aan ruime plaatsen om te kamperen. Er zijn talloze voorzieningen die zorgen voor een comfortabele tijd. Het is ook een optie om een accommodatie te huren. Honden zijn ook van harte welkom en kunnen zich uitleven in het nabij gelegen losloopgebied.

Faciliteiten camping met hond De Waldsang

Op De Waldsang is er genoeg te doen. Spetter lekker in het rond in het verwarmde buitenzwembad met glijbaan. Kinderen kunnen zich urenlang vermaken in de indoor speeltuin dat is voorzien van klimtoestellen, glijbanen en trampolines. Er kunnen fietsen worden gehuurd zodat je de omgeving kan gaan ontdekken. Het is ook mogelijk om het water op te gaan met een kano of om te gaan suppen. Een geweldige ervaring! Geniet van smakelijke gerechten in het restaurant of haal de lekkerste frieten in de snackbar. Verder kan er gratis gebruik gemaakt worden van de WiFi. Tijdens de schoolvakanties zullen de kinderen worden vermaakt door een ervaren animatieteam.

Accommodaties De Waldsang

Op De Waldsang kun je verblijven op een kampeerplaats of in één van de accommodaties. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een chalet dat van alle gemakken is voorzien. Het is geschikt voor 4 personen en ligt naast de speeltuin. Ideaal met kinderen. Het heeft een moderne maar gezellige woonkamer met open keuken dat onder andere een vaatwasser heeft. Wil je overnachten in een unieke accommodatie? Slaap in een 2-persoons barrel! Het is gemaakt van materiaal dat volledig recyclebaar is. Je ervaart hoe het is om in een tiny house te overnachten. Het ligt pal naast de natuur en heeft alles wat je nodig hebt. Andere mogelijkheden zijn onder andere een trekkershut en een safaritent.

Speciale voorzieningen voor honden op de camping

De Waldsang is een uitstekende keus wanneer je met honden op vakantie wilt. Ze zijn op het hele park welkom en daarnaast hebben ze een hondenspeelplaats gecreëerd waar de viervoeters lekker kunnen spelen. Zo heeft ook jouw huisdier de tijd van zijn leven! Als dat nog niet genoeg was is er ook een behendigheidsparcours die je samen kunt afleggen. Er kan ook gebruik worden gemaakt van de hondendouche. Door het hele park zijn er hondenpoepzakjes verkrijgbaar. Verder is er een groot losloopgebied te vinden dat tegen de camping aan ligt. Het is een prachtig natuurgebied dat zich uitstekend leent voor de mooiste wandelingen. De chalets zijn omheind waardoor je hond los kan lopen in de tuin.

Wat is er te doen in de omgeving van De Waldsang?

Als je op De Waldsang verblijft zijn er voldoende mogelijkheden om de omgeving te gaan ontdekken. Je kunt gaan wandelen door de natuur, de mooiste fietstochten afleggen of steden en dorpjes bezoeken. Je kunt ook ook oog in oog komen te staan met de meest indrukwekkendste dieren in Wildlands Adventure Zoo.

Wildlands Adventure Zoo

Wildlands Adventure Zoo is één van de mooiste dierenparken dat ons land rijk is. Maak kennis met de dieren op verschillende manieren. Beklim een toren, leg een route af op de touwbrug en maak een boottocht door de RImbula River. Tijdens dit dagje uit zul je onder andere de Aziatische olifant, de leeuw en de witte neushoorn ontmoeten.

Leeuwarden

Een bezoek aan Leeuwarden mag natuurlijk niet ontbreken als je op vakantie met hond bent bij camping met hond De Waldsang. Het centrum staat garant voor urenlang winkelplezier maar er is ook een hoop te ontdekken. Ga eens richting de Oldehove, een kerktoren dat krom staat. Andere aanraders zijn onder andere het Fries Museum, Aqua Zoo Friesland of het maken van een rondvaart.

De mooiste wandel- en fietsgebieden

De omgeving kent een heleboel prachtige natuur en is daarom uiterst geschikt voor wandelingen maar ook fietstochten. Ga bijvoorbeeld naar De Slotplaats dat op korte afstand van de camping te vinden is. Andere mooie gebieden zijn het Mandefjild, Heide van Allardsoog en Bakkeveenster duinen.

Liever je vakantie met hond op de Veluwe vieren?

Indien je liever kiest voor een camping met hond op de Veluwe valt er ook wat te kiezen. Volgens de kenners is de camping met hond Samoza op de Veluwe ook fantastisch. Ook op deze camping met hond Gelderland zijn er diverse honden faciliteiten. Ook een aanrader voor een luxe kampeervakantie met hond Nederland.

Roompot honden welkom banner