Liever verblijven in een vakantiehuis met hond?

Kamperen met je hond is avontuurlijk en super leuk. Maar misschien wil je ook wel eens een luxe vakantie met hond boeken. In een hotel met hond verblijven op basis van halfpension bijvoorbeeld. Een luxe vakantie met hond vier je echter het beste in een vakantiehuis. Een vakantiehuis waar honden welkom zijn, wel te verstaan. Wist je dat in sommige vakantiehuizen met hond 3 of 4 honden welkom zijn en dat je ook een vakantiehuis met hond en sauna of jacuzzi kunt huren?

ANWB Camping met hond banner

uitje met gezin en hond


Parken met honden camping en verhuur vakantiehuisjes.

Diverse vakantieparken met hond hebben ook een camping. Bijvoorbeeld de RCN vakantieparken met hond zoals de Faasbloem in Noord-Brabant. Of camping en vakantiepark De Schatberg in Limburg. Op de camping zijn honden ook vaak toegestaan. Maar ook bijvoorbeeld de Roompot parken met hond hebben soms kampeermogelijkheden.Dat maakt deze parken ideaal voor een vakantie met de hond. Vooral ook omdat er luxe en goedkope vakantiemogelijkheden met de hond zijn. Je kunt op zo een park soms ook een vakantiehuis Nederland met hond en omheind tuin huren. Of een vakantiehuis met hond en privé sauna. Kortom, je kunt een vakantie met hond zo goedkoop of luxe maken als je zelf wilt en je budget toelaat.


picknick met gezin en hond

Last minute met hond boeken.

Goedkope vakantie met hond regelen? Een last minute vakantiehuis met hond kan net zo goedkoop zijn als een luxe kampeervakantie met je huisdier. Dat komt omdat last minute vakantiehuizen meestal met extra korting worden aangeboden. En, hoe korter voor vertrek je boekt, hoe hoger de korting meestal is. Bij honden campings wordt er niet zo snel korting gegeven. Een kampeervakantie met hond wordt immers bijna altijd lastminute geboekt en is vaak weersafhankelijk.


Roompot honden welkom banner